Sopimisen ratkaisua yrityksille tuottava suomalainen Docue Technologies Oy aloittaa talous-, HR- ja neuvontapalveluja tarjoavan Azets Insight Oy:n kanssa yhteistyön, jossa Azets tarjoaa asiakkailleen Docuen kehittämää Sopimustieto-palvelua. Sopimustieto on palvelu, jolla yrityksen on helppo hoitaa lakiasiansa laatimalla sadoista sopimusvaihtoehdoista tarvitsemansa palvelun avustamana.

”Erityisesti pk-yrityskentässä on selvästi nähtävillä, että nykyiset tavat ratkaista yritystoimintaan liittyvät juridiset tarpeet eivät ole riittävällä tavalla yritysten saavutettavissa. Esimerkiksi tilitoimistoalalla isot toimijat ovat reagoineet asiaan tuomalla uusia palveluita näihin asiakastarpeisiin. Azetsin laaja ulottuvuus pk-yrityksiin mahdollistaa sen, että pystymme yhteistyössä auttamaan yhä useampia yrityksiä lakiasioiden hoitamisessa helposti ja ymmärrettävästi”, toteaa Docuen liiketoimintajohtaja Sebastian Siegfried.

”Sopimustieto sopii hyvin palveluvalikoimaamme, koska tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ratkaisuja, joissa yhdistyvät viimeisin teknologia, helppokäyttöisyys sekä asiantunteva palvelu”, kuvaa Azetsin toimitusjohtaja Ulla Nikkanen.

Sopimustieto on saatavilla Azetsin kautta marraskuun 2020 alusta lähtien.

Lisätietoja:
Sebastian Siegfried
Liiketoimintajohtaja
sebastian@docue.com
+358 45 678 2606