Nyt asiakirjojen allekirjoittaminen sähköisesti on välttämätöntä. Sähköisellä allekirjoituksella viimeistelet asiakirjat ja sopimukset missä ja milloin vain. Sopimustiedolla allekirjoitat helposti puhelimella vahvalla tunnistautumisella tai ilman.

Sähköisellä allekirjoituksella saat pitävämmät todisteet sopimuksen synnystä ja annat samalla edistyksellisen kuvan yrityksestäsi. Älä siis tyydy vain sähköpostiviestien kuittaamiseen vaan hoida asiakirjojen viimeistely juridisesti pätevästi. Sähköinen allekirjoitus on juridisesti pätevä tapa allekirjoittaa sopimukset ja muut asiakirjat Suomessa ja koko EU:ssa. Sopimustiedon sähköisellä allekirjoituksella allekirjoittaminen onnistuu helposti puhelimella, ja voit valita allekirjoitatko pankkitunnuksilla vai ilman. Allekirjoituskutsut voi lähettää suomen, ruotsin tai englannin kielellä.

Allekirjoitettu asiakirja toimitetaan palvelusta automaattisesti kaikille osapuolille. Kun kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet asiakirjan, jokainen saa sähköpostiviestin, jonka kautta asiakirjan voi ladata itselleen talteen. Mikäli allekirjoittajalla on palvelu käytössä, asiakirja tallentuu automaattisesti suojatulle Sopimustilille.

Sopimustiedolla voit allekirjoittaa palvelussa laadittuja asiakirjoja ja omia PDF-muotoisia asiakirjoja.

Kokeile Sopimustietoa ilmaiseksi täältä.

Kaksi tapaa allekirjoittaa

  • SopimusSign Helppo: Piirrä sormella tai kosketusnäyttökynällä allekirjoituksesi älypuhelimen näytölle.

SopimusSign Helppoa käytettäessä palveluun syntyy aikaleima, jolla voidaan osoittaa perinteistä allekirjoitusta kattavammin allekirjoitusprosessin eteneminen ja allekirjoituksen syntyhetki. Allekirjoitukseen yhdistettävä puhelinnumero tai sähköpostiosoite antaa lisäksi perinteistä allekirjoitusta vahvemman näytön siitä, että allekirjoituksen on tehnyt juuri tietty henkilö.

  • SopimusSign Vahva: Allekirjoita tunnistautumalla verkkopankissasi tai mobiilivarmenteella.

SopimusSign Vahvaa käytettäessä allekirjoitettava asiakirja leimataan sähköisesti ja näin vahva sähköinen allekirjoitus leimautuu asiakirjaan PDF-formaatissa. Kyseisessä allekirjoitustavassa on taustalla Signicatin (Signicat As) teknologia ja tunnistuspalvelu. Signicat on Kyberturvallisuuskeskuksen ylläpitämässä luettelossa mainittu hyväksytty tunnistuspalvelu. Allekirjoitussivulta löytyvien allekirjoittajatietojen lisäksi asiakirjatiedostoon on upotettu PAdES-standardin mukaiset tiedot allekirjoituksesta (PDF Advanced Electronic Signature).

Miksi Sopimustiedon sähköinen allekirjoitus?

  • Turvallisuus: Sopimustiedon viimeisin tietoturvatarkastus on suoritettu 9.9.2019 elfGROUP Cyber Security Services Ltd:n toimesta
  • Helppous ja ajansäästö: Kaikki asiakirjat tulee nopeasti allekirjoitettua ajasta ja paikasta riippumatta.
  • Edistyksellinen kuva toiminnastasi: Yritys markkinoi itseään jokaisella viestillä, joka lähtee yrityksestä ulospäin. Kun hoidat sopimusasiat laadukkaasti ja asiointi kanssasi on mutkatonta, annat parhaan käyntikortin yrityksestäsi.
  • Luotettavuus: Näet palvelusta reaaliajassa, milloin kukin osapuoli on allekirjoittanut. Sähköisissä allekirjoituksissa syntyvillä teknisillä tiedoilla voidaan osoittaa perinteistä paperille tehtävää allekirjoitusta kattavammin allekirjoittajan henkilöllisyys ja allekirjoituksen syntyhetki.
  • Yhtenäiset toimintatavat: Voit luopua epämääräisistä sähköpostien kuittauksista sekä tulostamisesta, postittamisesta ja skannaamisesta.

Sopimustieto on yli 18 000 yrityksen hyödyntämä palvelu yrityshallinnon, työsuhteiden ja asiakassuhteiden asiakirjojen laatimiseen, allekirjoittamiseen ja arkistointiin.

Käyttäjien kokemuksia Sopimustiedosta

Drama Queen Communications Oy: Sopimustieto on yksi parhaista verkkopalveluista, joita käytän! Sopimustieto on mahdollistanut täysin paikasta riippumattoman sopimusten hallinnan. Teemme sopimukset Sopimustiedolla, joko käyttäen palvelun valmiita asiakirjamalleja tai omia sisältöjämme. Saamme kuittaukset sähköisen allekirjoituksen avulla, ja valmis sopimus on kenen tahansa nähtävissä ja hyvässä tallessa. Lisäksi Sopimustiedon asiakaspalvelu ja tuki ovat erinomaisia! Ilona Kangas, General Manager
Meknia Oy: Sopimustieto on huikea palvelu. Sen on todennut useampi asiakkaistammekin. Jos haluat pysyä kehityksen mukana, ota Sopimustieto käyttöön! Ilkka Määttä, talous- ja kehitysjohtaja
AC Oulu: AC Oulun tavoitteena on toimintojen digitalisointi ja Sopimustieto on auttanut meitä huomattavasti tässä tavoitteessa – olemme olleet todella tyytyväisiä palveluun. Pelaajasopimus Japaniin tehtiin ja saatiin allekirjoitettuna takaisin muutamassa minuutissa, ilman ainuttakaan tulostusta tai skannausta! Juho Meriläinen, toimitusjohtaja

Kokeile Sopimustietoa ilmaiseksi täältä.